Friday, January 29, 2010

wish list 2010...

tetibe je aku rasa nk wat entry ni...
kat bawah ni aku senaraikan barang2 yang masuk lam wishlist aku untuk thun ni..

1. kamera dslr canon eos 450d dengan macro lens skali..(lens macro tu terpengaruh ngan akak lia n abg hisam)
2. new piping for my buah hati.
3. psp
4. rig icom(radio amatur)
tu je kot...
kalo ade sape2 ngah piki nk bg ape kat aku mase beday aku next month, leh r pilih salah satu dari yg kat ats tu.



9 comments:

Sharinginfoz said...

semoga dapat apa yang diimpikan..... dah makan 2 potato kat sini.. sodap...

Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

Yes, Dah Cancelled Credit Card

Siapa Nak Promo Blog???

mentoshlight said...

maceh2

mentoshlight said...
This comment has been removed by the author.
hanni said...

teringin nk bagi...tp xmampu lagi.....

FarahHanimMohdFauzi said...

waahh..semoga dpt la na..nnti leh tumpang posing.

mentoshlight said...

hehehe
egtkan nk tlg support td..
huh!

Salehah Razali said...

for the 1st one...try beeting me...my wish to have my D500 was like 4 years back...2 thn keja br rs mampu nak beli....

mentoshlight said...

ok...
paling bangsat pun end of diz year i will buy it..

FarahHanimMohdFauzi said...

waahhh...bangsat abis....yea2...thn depan pi london leh pinjam..hhahhaha