Wednesday, March 31, 2010

evolusi KL drift II

utk entry kali ni aku nk wat review pasal cte evolusi kl drift..
(aku ngah belajar2 wat review movie)
lepas kelas EMT ptang td aku ngan ejat blik TDI utk amek che mas... pastu trus bergerak ke Square one utk tgok movie..
mase nk beli tiket, perasaan bercampur aduk..(riso terkena mcm tgok cte V3 ritu)

cite ni bleh dikatakan sedap r gak...
jalan cite ok la, xlah mcm yg sblom ni, penyusunan plot die agak baik, tp yg buat aku xleh blah ngan cite ni, hero die... sangat2 fail.. hahaha.... seb bek watak joe dalam cite ni sgt2 memuaskan hati aku, suka gila tgok aaron dlm cita ni..
menjadi kejahatan die, mamat sam tu pun terbaik gak, sng ckp aku sgt berpuas hati ngan watak jahat dlm cite ni tp hero die sgt2 mengkuciwakan aku, huh!
heroin die pun ok la...awek aku la ktekn..huhuu(perasan beb)

cite pasal joe taiko yg sangat langsi nk balas dendam kat zack, kalo korang tgok cite kl drift 1, korang tau le pasal pa si joe ni bedendam sgt kat zack tu. zack skang da jd profesional drifter and sham yg menyelamatkan zack dr kena lnggar msa kl drift 1 lak da jd tempang dn menyebabkn dia terpaksa melupakan cita2 die tuk jd seorang drifter profesional. cite ni byk mengutarakan tentang semangat setia kwn.

scene kejar mengejar, drifting, fight sgt awesome tp kalo dibndgkn antra cite melayu sje lakn.. kalo holywood xpat r jake...hahaha
kire secara keselurahannya, cite ni mmg best cume hero die yg mcm kayu tu je yg wat cite ni agak busan...

aku bagi cte ni 
4bintang





5 comments:

Encik Mimpi said...

belum tgk lagi tapi akan tgk! hehe

HaNNi HaMDi said...

alang2 da belajar wat review movie...tolong wat kan review kt org sekali....lion for lamb!!!!!!!hahahah.....boleh ke

mentoshlight said...

encik mimpi: mmg ptot pu, support our local industri...

hanni: apa tu?
xpnah dgr pun...

HaNNi HaMDi said...

movie...org pun baru dgr
kena wat movie riview....
pastu tgk citenya
xfaham langsung
membebel pasal politik je
pasal perang amerika ngn iraq...
tp citenye...xfaham ape pun

Azrul Hisham said...

salam ziarah...

tak tengok lagi citer ni...nanti ada masa nak gi tengok :)